keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Neljäs viikko

Elikkäs maanantai,alotin poistuvien tuotteitteiden hinnoittelun,taulujen ja peilien ja siirtelin ne oikeisin paikkoihin. Taon jälkeen lähettiin käymään Mervin kans k-raudas vaihteeeks kattoon uudestaan tapetteja ku ei ollu viel löytyny oikeita.Vietiin taas tusina kirjoi mukaan askoon ja sit sain tehtäväks kattoo kirjoista mun mielestä parhaimmat tapetit mut tulttii siihen tulokseen et einiistä löydy hyvii joten kattelin netistä ja sielt lyöty muutama joka vois sopii askoon,vaikeeta ku pitää ottaa nii paljon kaikkee huomioon..loppu päivän kiertelin askoo ja tarkistin onks kaikki hyvin ja vein roskii ulos ja sit sain tuolin taino ostin sen eurolla ku sit haluttiin nii kovasti eroon.

Tiistaina käytiin uudestaan askossa ja tällä kertaa oltiin saatu päätettyy tapetit ja saatin tilattuakin ne.ja nii loppupäivä päivä meni tavaroitte järjestelyssä.

Loppuviikosta tuli paljon mattoi joita laiteltiin paljon esille ja uusia tavaroita jotka on ihanan rakkaita.Saatiin ihana lilahtavia lasivaaseja ja aluksei keksiny mihin ne laittais nii aatteltiin et laitettais ekaan pöytäänlilahtavien tyynyjenja tablettejen kans.Ja sattin myymälään ihanii kettuovistoppareit.ja keltasii ja turkoisia tarjottomia.




ja sit laitoin saaristi arkkuuun pussilakanasetei saaristoarkkuun sellaseen paikkaaan missä olisivat näkyvillä koska pussilakanasetit olivat aikaisemmin nurkassa josta asiakat eivät välttämättä huomaisiniitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti